Torna l’Open Night!

Torna l’Open Night!

Torna l’Open Night!

Després de dos anys, torna la nit més esperada per a tots els
establiments de la ciutat.

ORGANITZADA PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS GRAN CENTRE GRANOLLERS, ARRIBA LA 9A EDICIÓ DE L’OPEN NIGHT AMB MÉS FORÇA QUE MAI SOTA EL LEMA “COMPRAR, MENJAR, GAUDIR, DORMIR”.
EL PRÒXIM DIVENDRES 17 DE JUNY EL CENTRE DE LA CIUTAT DE GRANOLLERS ACULL LA GRAN FESTA DE LA LLUM I COMERÇOS OBERTS FINS A MITJANIT.

A causa de a la pandèmia del Coronavirus, Gran Centre Granollers s’ha vist obligada a no poder celebrar una de les nits més importants de la ciutat durant el període de dos anys. Però la normalitat ha tornat a la ciutat i aquest any podem dir que sí: Torna l’Open Night amb més força que mai i donem la benvinguda a l’estiu!

Us proposem una edició innovadora, mai vista a la nostra ciutat, on des de les 18h de la tarda fins a la mitjanit, es podrà gaudir de la mostra de qualitat dels establiments comercials de la ciutat.

Nosaltres formarem part d’aquesta nova edició; ens tornem part de l’animació a la Plaça Lluís Perpinyà amb uns balls amb aires llatins! per aquesta ocasió deixem la part textil i ens convertim en dansaires! podeu formar part de l’animació si us animeu des de 20 a 21h.

A més, hi haurà diferents espais dinamitzats dins el perímetre del centre de la ciutat, localitzats en el carrer principal i adjacents: Anselm Clavé, St. Roc, Sta. Anna, Rec i Sta. Esperança; i a les places: Plaça de l’Església, Plaça de les Olles, Plaça de La Porxada, Plaça Perpinyà i la Plaça Maluquer i Salvador.

Comentarios cerrados.